dimecres, 21 de maig del 2008

trentaudelcinc

Sembla que, finalment, la Federació s’ha “mullat” i ha posat data als partits ajornats per la pluja d’ara fa dues jornades. Si tot va com està previst, Santa Eulàlia, Europa i Barceloneta es jugaran les tres primeres places i, evidentment, el títol, el dissabte 31 de Maig. I ho faran en un interval de temps de només 6 hores. És a dir, desprès de vuit mesos de competició, tot es decidirà en una sola tarda.
Per començar, un Gornal-Barceloneta, poc transcendent, si tenim en compte que l’equip visitant només pot aspirar a la segona plaça i el local a res. A les 3 i al camp de Magòria, un decisiu M9M-Europa. Dic decisiu, perquè en cas de no aconseguir els tres punts, l’Europa diria definitivament adéu al títol, independentment del resultat que es produís a partir de les 5 de la tarda en el darrer partit de la jornada i que enfrontarà al Sant Joan Baptista amb el Santa Eulàlia. En canvi, en cas de victòria escapulada, tota la pressió i emoció es traslladaria al camp de Sant Adrià, on es decidiria, ara sí, la Lliga.
Finalment, un desenllaç a l’alçada del que ha estat tota la competició. Finalment una escenografia, que ni feta expressament, per a decidir una magnifica Lliga. Sembla com si la pluja hagués volgut corregir un final poc interessant i mal plantejat, proposant un nou model molt més atractiu i infinitament més emocionant.
El destí té, a vegades, aquests cops amagats. Felicitem-nos doncs per aquest gir inesperat i espero que força gratificant.
Be, tot això amb el permís del Martinenc, que el proper Diumenge visita l’Àliga en un partit gens fàcil per a l’equip local. De res servirà tot el plantejament anterior si l’Europa no guanya. Més clar la pluja, perdó, l’aigua.