dilluns, 5 de maig del 2008

Cara de pòquer

El fet que un equip no es presenti a jugar el partit corresponent a la jornada, ens autoritza a qualificar-lo d’impresentable?
L’equip que amb la seva actitud menysprea el rival i a la pròpia competició fent-se fonedís, es mereix el nostre respecte?
L’equip que amb la seva “espantà” altera el desenllaç de la lliga, és digne de seguir pertanyent al grup?
L’equip que juga a no voler jugar, que juga amb l’ètica fins fer-la miques. L’equip que només és un conjunt sense formes i sense fons, pot esdevenir amb total impunitat el jutge darrer d’una determinada situació?
Parafrasejant als amics valencians quan diuen que el mal ve d’Almansa. Jo diria que aquest cop, i espero que no serveixi de precedent, el mal ha vingut del Gornal.

Anem pel pedregar i hi anem des de principi de Temporada on es va tolerar i acceptar sense escarafalls que un club com el Carmel es retires de la competició abans del seu inici, amb la picaresca d’inscriure dos equips en una mateixa categoria, quan en realitat només se’n tenia un, i així poder triar el grup més fàcil i retirar el altre amb l’excusa de no disposar de suficients jugadors per a formar dos equips. Pràctica habitual en molts dels nostres clubs i que sent “vox populi” tothom es fa el sord (Federació inclosa).

L’altre punta del trèvol de quatre fulles és el nostre benvolgut Jupiter, que s’ha atipat durant tota la Temporada, fins que li ha convingut, d’alterar el normal desenvolupament d’una competició a la que, en cap moment, han estat a l’alçada. De que serveix tenir tres equips mediocres en la mateixa categoria de juvenil quan seria molt millor tenir-ne un de sol més competitiu i seriós? Això seria bo per al propi Jupiter i millor encara per a tots els equips que competeixen noble i èticament.
Reflexió oberta mentre els especuladors de torn planegen quants pisos podran aixecar al solar de la Verneda

I per acabar la floreta, el Trajana (altrament dit Guadiana), que ha aparegut i desaparegut quan li ha vingut en gana. Equip de corrent alterna que ha estat un veritable frau, presentant batalla als equips que ha volgut i regalant els punts a d’altres, fins i tot, molt abans de començar els partits.
Entre la Feria de Abril i l’Illa Fantasia ha de ser difícil trobar una estoneta per a jugar al futbol. Que hi farem, és qüestió de prioritats.

Quatre figures iguals, que a les cartes seria un pòquer. Un pòquer de vertigen per acabar perdent la partida.