dimecres, 7 de maig del 2008

Condoneria a cadena perpetua

Demà farà sis mesos que l’Eric, el meu nebot de 17 anys, es va comprar el seu primer preservatiu. En una màquina expenedora d’un local del carrer Aribau i per només 3 euros va adquirir el seu passatge particular a un prometedor futur, internament convençut que, per un mòdic preu, accediria directament al paradís. Que equivocat que estava, santa innocència! Poc es pensava, en aquell moment il·lusionant, que transcorregut tot aquest temps seguis tenint el mateix condó a la butxaca del texà, i evidentment per estrenar.
I es que les inversions que un fa no sempre tenen el premi que se li suposa o es desitja.
Pots comprar-te el millor preservatiu del mercat o el més car, amb gust a maduixa o de color groc, anar net i polit per la vida, ser amable, ser carinyós, divertit i intel·ligent, de conversa amena i tracte exquisit. Pots posar els cinc sentits en tot allò que facis i vendre’t com una peça de luxe i exclusiva. Tot ho podràs fer, menys aconseguir el que no està a la teva ma.
Lligar o no lligar, que és el primer pas que condueix a la utilització del condó, depèn d’un munt de paràmetres o variables que escaparan a la teva comprensió i al teu control.

De semblant manera, lligar a la Lliga, és a dir, guanyar el títol, no depèn única i exclusivament de les teves propostes, dels teus plantejaments, de les teves habilitats, dels teus arguments,...
Són altres factors, no gaire més comprensibles, els que seran determinants en la consecució de l’objectiu buscat.

Això no treu que segueixis anant polit a les teves cites. Això no t’eximeix de relaxar les teves maneres. Ho has de seguir fent be i, per damunt de tot, seguir-ho intentat més enllà dels petits fracassos quotidians.
Si finalment el preservatiu caduca, no t’amoïnis en excés, sempre hi haurà una maquina expenedora a prop o una farmàcia de guàrdia per si es presenta una ocasió imprevista.

1 comentari:

Irene ha dit...

De la manera mes sutil.....