diumenge, 18 de maig del 2008

Si et vols quedar embarassada, buscat una altre parella que no sigui l’Europa
Veterans 2 – Europa 4

Efectivament, amb un play que ha desbloquejat el pause, l’Europa ha tornat a jugar desprès de quatre llarguíssimes setmanes d’atur forçat. Ha tornat a la competició i ho ha fet davant un Veterans que han estat una pàl·lida ombra de l’equip que tan prometia a principi de Lliga. Un equip que, amb més cor que no pas arguments futbolístics, no ha estat rival per a un Europa molt superior en totes les línies. Tan sols, amb un 0 a 4 en el marcador, i desprès d’una llarga bateria de canvis, l’equip local ha fet dos gols, a pilota aturada, que han maquillat una mica el resultat final. A l’Europa ja li estava be i no ha fet cap desgast innecessari, no ha volgut forçar gens la màquina, pensant en els 2 partits que li queden per tancar la Lliga, on encara té alguna opció, amb el permís del Santa Eulàlia, de donar la sorpresa i arrabassar-li un títol, que els de l’Hospitalet cada cop tenen més coll avall.
L’Europa, com al llarg de tota la Temporada, ha disposat d’incomptables ocasions de gol. Des del primer minut s’han anat succeint a un ritme vertiginós, una darrera l’altre, amb una ineficàcia o desencert patològic per a desesperació del seu cos tècnic i del públic en general. Desencert cara a porta que els hi ha passat factura en moments claus de la Temporada. Situació que els ha dut a dependre del que faci o deixi de fer el rival per aconseguir el títol que certificaria, d’una vegada per totes, la maduresa d’aquest equip.
L’Europa ha necessitat, i no és una exageració, d’entre quinze i vint ocasions per a fer només quatre gols. Aquesta i no una altre ha estat la clau perquè, equips com el Santa Eulàlia, estiguin, en aquests moments, per sobre a la classificació.
El desencert davant porteria és un mal endèmic d’aquest equip, que malgrat fer un joc, per moments brillant i molt espectacular, ha estat molt poc efectiu de cara al marcador.
Sembla una contradicció que un equip que fa 100 gols, avui han arribat, tingui problemes per materialitzar les ocasions que crea. Doncs no és cap contradicció quan, veient els partits, aquesta xifra podria estar, sense exagerar, al voltant dels 150, i ningú s’estranyaria.
Veient com estan i com han anat les coses, podríem concloure que l’Europa ha estat un equip que ha fet molt, que ha necessitat fer molt, per aconseguir una minsa recompensa. L’esforç proposat, els mèrits acumulats i el joc exhibit han produït uns resultats molt per sota del merescut. I tot, més per errors propis que per encerts dels rivals, allunyant-los, momentàniament, d’un somni llargament desitjat.
En fi, l’Europa pot semblar un pura sang, però no serveix com a semental, la seva eficàcia inseminadora està en entredit.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Es veritat, et fan trempar i després et deixen a mitges...Practiquen el "Golus interruptus"

Anònim ha dit...

sonn pues no estoy de acuerdo con tu cronica porque hasta un propio jugador del europa me a comentado que han sufrido para llevarse los 3 puntos de este campo! cierto que han perdonado muchisimas ocasiones pero tambien cierto que el veteranss le a puesto muchas ganas i tambien emos desaprovechado ocasiones! si todos los partidos los jugaramos asi otro gallo cantariaa! venga son un abrazo y a cuidarseee quee la ligaa se acabaa;)

Anònim ha dit...

por cierto soy el tuco del veterans