dilluns, 26 de gener del 2009

Allò que el vent s’endugué
Jornada 16
Juvenils Primera Divisió, grup 3


Donades les circumstàncies, seria molt atrevit qualificar la darrera Jornada, és a dir la 16, de Jornada completa, més aviat estaríem parlant de mitja jornada, sent molt generosos. Tres partits, únicament tres partits, per les excepcionals condicions climàtiques, que deixen en suspens molts dels dubtes que teníem plantejats i ajornen les expectatives que ens havíem anat fent entre setmana.


Sant Gabriel 0 – Santa Eulàlia 3
Duel de sants amb marcat accent femení

El que ha estat una realitat, una inesperada realitat que ja no es mourà és la descomunal sorpresa a Can Gabriel. El Santa Eulàlia ha tret pit donant la campanada en un terreny, a priori, gens propici per als equips visitants. Un Santa Eulàlia desconegut ha esmicolat els pronòstics, presagis i auguris de tots els que, a la vista dels resultats, el joc i la seva trajectòria, no donaven ni un euro per ells. Un sol partit no és significatiu de res, el triomf o la derrota pot ser, en alguns casos, més producte dels errors aliens que dels mèrits propis. Per això és prudent i recomanable no desfermar l’eufòria ni fer diagnòstics excessivament agosarats. Caldrà esperar un parell de setmanes, un parell d’enfrontaments per avaluar amb més exactitud i criteri aquest nou Santa Eulàlia, que ja la setmana passada, al Nou Sardenya, ens va deixar veure algunes coses que fins el moment no li havíem vist. És massa aviat per desfermar l’optimisme, però no és massa tard per redreçar la seva situació actual. Tant de bo el Santa Eulàlia recuperi el to al que ens tenia acostumats les darreres Temporades i facin les paus amb l’èxit.


Júpiter 1 – Muntanyesa 1
Una derrota molt igualada

A vegades sense perdre, perds molt. A vegades sense perdre, no guanyes res. A vegades sense guanyar, guanyes molt. A vegades sense guanyar, no perds res.
Repartiment de punts, mal repartits. I és que abans del partit hi havia tres punts en joc i desprès del partit, amb l’empat, cada equip només en va guanyar 1. Entre els dos equips van deixar escapar un punt dels tres en joc, un punt que va guanyar la banca, una banca que no té cap intenció de ser generosa i no els hi donarà ni les gràcies.


Barceloneta 3 – Dom Bosco 2
Naufragi previsible

L’equip local recupera el tremp a costa d’un Dom Bosco que fa els impossibles per no guanyar. I està clar que si perdones, si fas mèrits més que sobrers per perdre, ho acabes aconseguint.

Haurem de veure com i quan es disputa la resta de la jornada per anar a dormir tranquils.