dimarts, 2 de juny del 2009

Demano una moció de censura pel senyor Laporta

El pas del temps ens hauria de tenir acostumats a ser prudents en les nostres afirmacions i preses de decisió. No de bades el temps treu i dóna raons, col·loca les coses al seu lloc i ens desvetlla la vàlua real de les persones.

Potser no ha arribat l’hora de la revenja, potser no cal fer sang dels que sí que la varen fer en el seu dia, dels que pretenien cremar-ho tot i deixar la terra erma. Potser n’hi haurà prou recordant al senyor Oriol Giralt i la seva obstinada infàmia que va estar a punt de privar-nos d’aquest somni , d’aquest increïble i històric somni que ara gaudim.

L’il·luminat senyor Giralt i la seva cort de voltors obcecats i paranoics maldant per foragitar al millor president que ha tingut mai el Barça. Guiats per la ceguesa, la incapacitat, la incompetència, la gelosia i un malaltís i exacerbat afany de protagonisme que va posar en perill el que avui és una esplèndida realitat.

Potser, com dic, no és el moment de fer memòria i recordar el passat recent, però està molt clar que tenim el que tenim perquè el senyor Giralt i la seva corrua no se’n varen sortir. Bo serà tenir present aquell passat per a no tornar-ho a repetir i felicitar-nos tots els que varem aportar el nostre granet de sorra perquè aquell despropòsit fracassés.

Sincerament trobo a faltar, en aquests moments, l’opinió de tots aquells que no varen tenir miraments ni escrúpols de fer-se sentir, ara fa un any. Sincerament trobo a faltar una intervenció pública de l’amagat senyor Giralt reconeixent el seu error i la incorrecció dels seus plantejaments i les seves propostes. Sincerament ho trobo a faltar, però és clar que els voltors només ataquen quan la presa està debilitada o agonitzant, és el seu “modus vivendi”  i el seu covard “modus operandi”.

A tots aquells que han celebrat els èxits esportius del Barça, a tots aquells que han sortit al carrer fins a set vegades en el darrer mes, a tots ells els hi demanaria un punt de seny i uns moments de reflexió. Que el que ha passat aquest any ens serveix per al futur i que pensem molt be les nostres accions abans d’executar-les.

La feina ben feta no pot dependre mai d’un resultat, de la pura sort o del caprici del destí. El treball, la paciència, la confiança, la coherència,...són tots ells valors que haurem de tenir molt presents sinó volem que l’Oriol Giralt de torn ens ho esguerri a la primera de canvi.