diumenge, 17 de maig del 2009

El premi

Trajana  0 – Europa C  4

Infantils Primera Divisió

L’Infantil C del CE Europa ha estat recompensat amb el campionat de lliga de Primera Divisió i opta, amb tots els honors i mereixement, a disputar el Play-off per a l’ascens a Preferent. És reconfortant veure com el futbol ha estat, aquest cop sí, just amb el propi futbol. L’equip que millor joc ha practicat durant tota la Temporada, aquell que no ha perdut cap partit i que ha fet gaudir a propis i estranys, ha tocat finalment el cel. I ho ha fet en el darrer segon del darrer partit de la darrera jornada, en un dels finals més apassionants dels últims campionats i quan tot podia passar. L’esforç, el treball, el compromís, la capacitat de sacrifici, la pinya; però també la qualitat, l’autoestima, la confiança i el creure en els propis mereixements, han fet d’aquest grup, un equip que ha aconseguit el que a principi de Setembre no semblava gens fàcil. I realment no ho ha estat, només la predisposició i la voluntat de tots els seus integrants ha fet realitat un somni llargament perseguit i absolutament merescut.

Venint d’on es venia i amb els problemes que el cos tècnic havia tingut la darrera campanya, és just reconèixer la valentia i l’encert, per part del Coordinador Esportiu, en mantenir els entrenadors, malgrat les pressions i opinions per part d’alguns sectors influents dins el club que apostaven, i en aquest sentit varen “treballar subterràniament” durant la temporada passada, per a la seva destitució. Per tot això encara és més valuós aquest èxit, per això té un significat de reparació i reconciliació més enllà del terreny estrictament esportiu.

S’ho mereixia el CE Europa per posar els vímets; s’ho mereixia l’Àliga pel treball iniciat fa dos anys i que ara està començant a donar els seus fruit; s’ho mereixia el Coordinador que ha estat un cirurgià precís i un mestre d’obres intel·ligent i valent; s’ho mereixien els entrenadors per la seva “estada a l’ infern”, els seus coneixements tècnics, la seva capacitat aglutinadora i la seva enorme humanitat; excel·lents gestors d’emocions amb uns resultats inigualables. S’ho mereixia el delegat, que desprès de molts anys treballant “pel diable”, voluntàriament, a canvi de no res, esmerçant infinitat d’hores i escampant esforços, per fi,  s’ha vist recompensat amb aquesta lliga que també és seva. S’ho mereixien els jugadors que han estat increïbles formant un bloc sense fissures, un equip que ha sumat a la seva capacitat tècnica la seva qualitat humana, donant com a resultat una màquina perfectament greixada capaç de les més altes fites. I finalment,  s’ho mereixia la grada, que ha estat al costat de l’equip, en tots i cadascun del partits, durant tota la Temporada; donant-li el suport necessari sense interferir, intervenir ni ficar-se dins el vestuari i deixant treballar a qui ho havia de fer. Un 10 per a ells perquè, sens dubte, la seva actitud ha estat, també, una clau molt important en l’èxit de l’equip.