dimarts, 25 de novembre del 2008

Ho podria dir

Podria dir que el Trajana ha guanyat els tres darrers partits, contra rivals de molt nivell, com el Sangra, l’Hospi i el Júpiter, i que això li dona molt de crèdit i apunta, clarament, cap a una recuperació numèrica i moral que els rellança en les seves opcions cap el títol. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que el Júpiter, no té lluny de casa, la concentració, l’agressivitat, la contundència i, fins i tot, la mica de sort necessària per aconseguir resultats més favorables dels obtinguts fins ara. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que el Sangra ha tornat a guanyar desprès de no fer-ho des de la jornada 4 i ho ha fet davant un rival complicat, però que no està, precisament, travessant un dels seus millors moments. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.


Podria dir que la Barceloneta, desprès d’un bon inici de temporada, ha encadenat tres derrotes consecutives que l’han despenjat del cap de la classificació i han generat certs dubtes en les seves possibilitats reals de “outsider” d’una lliga molt cara. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que l’Europa té una il·luminació deficient al Nou Sardenya i no veu les coses amb la claredat exigible. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que l’Anguera aprofita molt bé els regals i això és una virtut en un món on es regalen poques coses. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que el Vilassar està abonat al turisme de cap de setmana i té com objectiu principal el fer feliços als rivals, costi el que costi. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que el Sants és l’equip més en forma del campionat, per números, per joc i per solvència. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que el Catalònia és, ara per ara, la decepció d’aquesta lliga. Un equip molt per damunt dels seus resultats i difícil d’explicar i sobretot d’entendre. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que el Pere Gol ja està a segona, i amb això comparteix-ho la seva pròpia opinió. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats i respectar als que creuen en els miracles.


Podria dir que el Santa Eulàlia hauria de fer alguna cosa més que demanar-me que no parli d’ells. Haurien de parlar al camp i demostrar-me que estic equivocat en les meves opinions. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que la Muntanyesa (sempre ho escric malament) no és el millor equip de la lliga tal i com la classificació s’encarrega de demostrar-ho. Que tenen bons jugadors i individualitats brillants, però un conjunt amb moltes mancances i una equivocada dinàmica de grup. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que l’Unificació Bellvitge és l’equip “tapat”. Un dels valors en alça i que ens donarà moltes sorpreses. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

Podria dir que l’Hospitalet s’assembla a un generador de corrent alterna: ara estic endollat, ara no. Ara m’hi poso, ara no vull. Ho podria dir, però no ho diré per no ferir sensibilitats.

“La pell freda” és de Sánchez Piñol, la pell fina de tots els altres.