dijous, 5 de juny del 2008

Postals de viatge
Postal Veterans: Ivan, Tuco, Brian

Com si del tripartit es tractés, amb tots els encerts i desencerts, aquests 3 nois han estat el pal de paller d’un equip que no ha tingut tota la sort que possiblement es mereixia. Aquests tres jugadors han sigut la locomotora, el pulmó oxigenant i l’eix vertebrador d’un col·lectiu, per moments, al llindar del caos. L’ànima d’un grup que ho havia de tenir tot i s’ha quedat a un pas del desencís més absolut.
L’altre dia, i a rel de veure publicada la seva foto, la de tot l’equip al diari Sport del 3 de Juny, vaig recordar el munt de vegades que he coincidit amb ells, junts o separats, pels diferents camps del nostre grup durant la disputa de la Lliga. Fes fred o calor, pluja o sol, ells hi eren. Consumidors compulsius de futbol, buscant, trobant i assistint als millors partits de la jornada, o si més no, als més interessants. Han estat, tots tres, uns bons companys de viatge. Junts hem fet una travessa inoblidable. Amb moments de gran impacte i sentidament viscuts i que, molt possiblement, ens acompanyin més enllà de l’àmbit purament esportiu.
Doneu records, de la meva part al Marc, Esteban, Bou, Ricard, Olav, Jose, Raúl, Miguel, Victor, Sohail, Felip i a tots els components d’aquest valuós equip.