diumenge, 22 de juny del 2008

Cromos antics: ION

El gran capità. Quatre anys exercint de líder d’un equip que el trobarà a faltar.
Segur que arribaran jugadors amb característiques tècniques superiors, amb un toc de pilota més subtil i elaborat i que amb el temps seran grans elements i ens donaran noves tardes de glòria. Però un capità no es mesura solament per les seves qualitats futbolístiques. Un bon capità ho és dins i fora del camp, d’uniforme i de paisà, en els bons moments i en els que no ho són tant. Un bon capità és conscient del seu paper transcendental i de la seva importància en tots i cadascun dels aspectes que envolten l’equip.
En Ion ha estat tot això i molt més i jo que he tingut el privilegi i la immensa sort de viure-ho de molt a prop, en puc donar fe.
No ha estat gens fàcil el seu paper d’integrador, conductor i vertebrador d’un col·lectiu en edats especialment complicades, on les inestabilitats i els problemes, tan personals com de grup, han anat apareixent de forma regular i sistemàtica al llarg de tots aquests anys. Dificultats, per altra banda, molt normals en qualsevol equip que reuneix al voltant de vint persones tan diferents i complexes. Crec sincerament que se n’ha sortit prou be i la seva trajectòria ha de ser un exemple per a totes aquelles persones que l’hem gaudit.
Ara comença una altra etapa en un nou equip on no serà el capità, però la seva actitud, el seu compromís i la seva vàlua no estaran condicionades per portar o no portar el braçalet. La seva forma de ser i de fer serà absolutament vital pel creixement i desenvolupament del nou grup, n’estic completament convençut.
I el més important i engrescador és que ell també ho està.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta Sort per en Ion en la seva nova etapa.


Miki

erik ha dit...

soc un jugador del jupiter, el ion a quin ekip ha marxat?