divendres, 25 d’abril del 2008

Vicing

Estem parlant de l’activitat de moda a la ciutat i a la vista de tothom. Si abans els fumadors mantenien el seu vici en privat i ho portaven d’una manera intima i discreta, ara és totalment al revés.
Els fumadors practicants del vicing han sortit al carrer. Portes de locals, vestíbuls d’oficines, voreres, entrades d’escales, balcons baixos i alts,...tots plens d’orgullosos addictes al tabac fent publica la seva dependència.
Si abans es reconeixia els esquiadors per la saludable tonalitat del seu rostre, ara són els fumadors els que gaudeixen i presumeixen d’aquest aspecte esplèndid. I és que fumar al carrer els té exposats a més hores de sol que a la resta de mortals i això es nota per tota la cara.
L’administració ha aconseguit eliminar pràcticament la publicitat del tabac en revistes, televisió, mitjans de comunicació i ara són els propis fumadors els que en fan i a més gratuïtament, per a complaença de les companyes tabaqueres.
Tots els carrers plens de vicing practicat per dones i homes sense pudor, mostrant al mon les seves pròpies i més inconfessables misèries. Un exemple per a nens i nenes i altres criatures innocents.