dimarts, 8 d’abril del 2008

Santa Eulàlia i M9M: debilitat confessada

Si bé és pública i notòria la meva adscripció futbolística, és a dir, cap a quin costat carreguen les meves preferències. Vull confessar, per si encara no estava prou clara, i ho vull fer ara mateix, la meva debilitat cap a dos equips senyors i/o també podria dir, dos senyors equips.
L’un: el M9M, debilitat indestructible que ve de lluny i la teixeix un munt d’entramats sentimentals que s’han anat consolidant al llarg dels darrers anys.
I l’altra: el Santa Eulàlia, debilitat inesperada a principi de Temporada i que ha anat prenent cos i arguments setmana darrera setmana fins a convertir-se en una sana i reconfortant addicció.
Tots dos equips rivals directes i amb el mateix objectiu. Un objectiu molt car que només un d’ells podrà abastar. Però acabi com acabi, sigui quin sigui el final, ningú em podrà arravatar aquests gloriosos i estimulants moments que he tingut la sort de poder viure.
Tres equips per a un sol lloc. La injusta mesura, el terrible filtre, la dolorosa resolució que farà que només un d’ells aconsegueixi l’objectiu buscat. I els altres dos? Als altres dos els hi quedarà la satisfacció d’haver contribuït, de forma decisiva, a que l’èxit assolit pel campió encara sigui més meritori.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bones son!

S'agraeix el comentari. Ara ma quedat un dubte que potser es evident... el 3er equip del que no fas menció, es l'Europa, no?

Per cert aprofito per a felicitar-te pel teu bloc.

salutacions, kapichi