diumenge, 29 de novembre del 2009

Morfeu es desvetlla

Poble nou 0 - Europa D 9

Lliga Cadets Segona divisió

Desprès de sestejar durant 40 minuts, una migdiada llarga i molt avorrida, l’Europa va despertar, a la segona part, d’un son excessivament persistent que va aconseguir adormir a les ovelles. Només el cos tècnic va romandre en vetlla, envaït per un pànic convulsiu i al llindar d’un, més que justificat, atac de nervis. Quaranta minuts de despropòsits i indolència que van acabar amb una mínima diferència al marcador a favor dels visitants que, sense fer res, i, possiblement, en l’únic xut a porta , van aconseguir avançar-se en el marcador. Un minso 0 a 1 per tancar una primera part per oblidar. A la represa tot va canviar. Morfeu es va desvetllar del seu son i la dinàmica va canviar radicalment. Vuit gols en una “normal” segona part que va posar les coses al seu lloc. Vuit gols que van marcar la distància real que hi ha entre un i altre equip i que va servir per evidenciar, per aquells que encara ho dubtaven, la importància d’una direcció i una motivació adequada. El Poble Nou va encaixar, com corresponia al seu nom, nou gols, que en podrien haver estat molts més a poc que els escapulats haguessin estat per la feina des del principi. L’Europa va ser el veritable 9 i el Poble es va quedar a 0. Un nou triomf per seguir aspirant al liderat i posar pressió als rivals poc acostumats a patir-la i amb pocs recursos emocionals per superar-la. La lliga és una cursa de fons, de resistència i no tothom té la capacitat ni les habilitats per arribar a la meta amb plenitud de facultats. Encara han de passar moltes coses i la fortalesa de caràcter serà determinant per tenir el cap clar i les cames amb prou energia per volar cap a l’objectiu desitjat. L’Europa, aquest Europa, és un vaixell amb una fusta excel•lent, però el que genera més confiança és, indubtablement, el seu brillant timó de titani. Bon viatge.