dimecres, 13 de gener del 2010

Voluntari cobrant

Creieu que els clubs de futbol haurien de ser com les empreses? Què s’haurien de professionalitzar fins el punt que tots els que hi treballin cobrin per exercir les seves funcions? És a dir, creieu que tots els càrrecs haurien d’estar remunerats per així poder exigir les corresponent responsabilitats? El directiu o qualsevol altre càrrec de responsabilitat que no cobra, que no rep cap retribució econòmica per la seva feina, ha de tenir la potestat de rebre contraprestacions que compensin la seva consagració altruista? El directiu o qualsevol altre càrrec que hi dedica temps que resta del seu lleure, es mereix un tracte diferencial per part del Club respecte als socis numeraris? Ha de tenir privilegis per damunt de la resta de mortals? Sí aquest directiu o qualsevol altre càrrec, a més, té algun fill o familiar dins la disciplina del Club, pot demanar que el tracte que se li dispensi sigui diferent (millor) que a la resta de jugadors per pagar la seva dedicació? Està legitimat aquest directiu o qualsevol altre càrrec de responsabilitat, mancat de sou, a entendre com a normal i just aquest cobrament en espècies d’una tasca no retributiva? Sí la participació dins el Club de futbol no és obligatòria, sí l’accés a qualsevol càrrec de responsabilitat és voluntari, és correcte demanar res a canvi? Aquest cop no respondré a les preguntes. Haureu de ser vosaltres els que prengueu partit i us mulleu. De totes maneres penseu abans de contestar que faríeu o que no faríeu sí us trobéssiu en una situació semblant. Penseu, penseu i el que estigui lliure de culpa que llenci la primera pedra.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Quan algú voluntàriament dedica el seu temps, coneixement, recursos, etc a qualsevol causa, com per exemple a un club de futbol, ho fa perquè vol i perquè així ho ha decidit. I en aquest cas és raonable que rebi agraïments i respecte per la seva dedicació. Però, jo crec, que en cap cas pot esperar i ni molt menys demanar cap tracta de favor

son of belvedere ha dit...

Tens el meu reconeixement per haver llençat la primera pedra.

Anònim ha dit...

Però que no sabem què vol dir voluntari? I tant que cal que rebi compensacions, l'agraiment de les persones es es beneficien de la seva tasca!!! Tampoc cal anar-li dient cada dia el que fa bé i malament, però si s'ha de comentar alguna cosa cal que sempre es faci des del respecte.
Sempre em sorprèn veure com tothom es molt capaç de criticar i gairebé ningú no es capaç de dir: "si necessites ajuda, compta amb mi".