dissabte, 23 d’agost del 2008

La solució (les 7 diferències)

Davant la rapidesa i efectivitat en trobar les respostes de la que heu fet gala, no m’esperaré a dilluns per penjar la solució i el perquè de les diferències, au...

La primera diferència, i començant de dat a baix, es troba a la llotja; la lona que cobreix els seients duu l’anagrama de Restaura, empresa patrocinadora del CE Europa, a la foto de baix aquest sponsor ha desaparegut, de la mateixa manera que ha desaparegut de les samarretes dels equips per a la propera Temporada. Restaura ha estat, en aquests darrers anys, una peça clau pel ressorgiment del Club i esperem que ho segueixi sent en el transcórrer dels propers.

La segona diferència, és una diferència personal, de persona vull dir. A la foto de dalt i just sota la llotja hi ha un espectador que a la foto de baix ha desaparegut. Serà que el seu fill no jugarà el proper any en aquest equip i per això no podrà assistir als partits?

La tercera diferència la trobem ja en l’equip, el sisè jugador dret comptant des de l’esquerra, porta ulleres de sol. Es diu Hugo i el que fa és protegir els ulls desprès d’una nit difícil.

La quarta també la trobem en aquesta mateixa fila, dos jugadors més enllà o el tercer si comencem a comptar per la dreta. Si ens fixem en el pit veurem, millor dit no veurem l’escapulat; símbol identitari del Club. A la foto de baix el Ferri, que així es diu el jugador, porta la camiseta tota blanca, potser pensant en canviar d’equip, cosa que ha materialitzat aquesta mateixa Temporada i sinó m’equivoco ho farà al Dom Bosco.

La cinquena és la diferència reina, a l’extrem dret, i no en terminologia política, hi trobem el delegat, un delegat coronat. Potser són altres els encarregats de moure les fitxes, les peces, però ell ha estat el pal de paller que ha vertebrat aquest equip. Si tota monarquia necessita d’un símbol aquest ha estat, indubtablement, el Sr. Climent.

Per trobar la sisena diferència ens hem d’ajupir, a la primera fila i a mans del segon jugador per l’esquerra, hi veiem una pilota, una pilota...de basquet. Això podria explicar la quantitat de xuts que han anat alts, és a dir, molt per damunt del travesser al llarg de tota la passada campanya. Esperem que aquest any encertin amb la tria de pilota i facin el que han de fer: ficar-la dins.

La setena i última la trobem a baix i al centre, el tercer jugador començant per la dreta duu el braçal de capità. És un dels jugadors més antics del grup i per fi aquest any, desprès de la marxa d’en Ion que ho ha estat els darrers quatre anys, finalment aquesta Temporada, en Sergi, estrenarà una merescuda capitania.