diumenge, 31 d’agost del 2008

Cap i cua
Europa C, 3 – Jàbac, 1

Només un partit de pretemporada, el primer partit de pretemporada. Calen millorar molts aspectes, falta rodatge, físic, adaptació, conjunció, entesa, confiança. Malgrat totes aquestes previsibles i normals mancances les sensacions són excel·lents. L’Europa va acabar el partit com l’havia començat, sent un clar dominador del joc en tots els seus aspectes. Va patir una lleugera davallada als 10 últims minuts de la primera part, segurament acusant l’esforç físic, la forta calor i la sobrecarrega lògica de la primera setmana d’entrenament desprès de les vacances. A la segona part, amb un equip renovat, al que li va costar entrar al partit uns 10 minuts, segurament perquè molts dels jugadors era la primera vegada que jugaven junts, però a partir d’aquell moment es varen fer amb les regnes del partit, tan és així que van aconseguir donar-li la volta al marcador de 0 a 1 amb el que havia acabat el primer temps. L’Europa va actuar com un corró, segur de les seves possibilitats i sense caure en el nerviosisme en cap moment. A força de força, clarividència i tocs de qualitat varen guanyar un partit, gens fàcil per la solvència del rival, amb un resultat menys clar del que hagués pogut ser. Un curt 3 a 1 per la quantitat d’oportunitats que varen disposar els del Nou Sardenya. A 1 mes vista per el inici de la Lliga s’apunten maneres i molta qualitat. L’entrenador, millor que ningú, sap del potencial del seu equip i el que s’ha de fer i on cal incidir per posar la màquina a punt. De la seva habilitat en aconseguir-ho dependrà gran part de l’èxit en la nova Temporada.