dissabte, 18 de maig del 2013

Conseqüència lògica

La dècima, finalment, la dècima! Tant demanar la dècima i la dècima ha arribat en el pitjor moment, en el pitjor escenari i amb el pitjor (o quasi) rival. L’imperi s’ensorra, els precaris arguments s’esvaeixen, el Madrid en caiguda lliure i camí de l’ infern de la mà del seu paranoic Dante. 

Mourinho auto expulsat i fracassat. Ronaldo trasbalsat i expulsat. Ramos, Alonso, Coentrao,...histèrics sota els efectes de la psicodèlia. Un Madrid terminal que perd fins i tot contra Azerbaijan. Es veia venir. Final de cicle per a un cicle que no ha arribat a començar. Final de trajecte, i de la pitjor manera possible, per a una banda desballestada en irreversible descomposició. Una imatge lamentable per al Madrid més patètic de la Història. 

Diuen, els analistes del partit, que el Madrid no ha guanyat perquè ha tingut tres pals. Cert: el pal de la Lliga, el pal de la Champions i ara, el pal de la Copa. Tot plegat, un pal, un veritable pal, un pal monumental per a una infausta temporada en blanc i amb un futur molt i molt negre. 

Siembra vientos y recogeras tempestades, diuen els espanyols. Res més lògic i res més conseqüent. Tot el que ha passat, i seguiran passant en els propers dies, no és més que la conseqüència lògica d’un plantejament inacceptable i d’una actitud patibulària indigna d’essers suposadament civilitzats. Es veia venir.

Permeteu-me la irreverència: ja, ja, ja!