dilluns, 20 de maig del 2013

Carrers buits 
Balmes

Mitre

República Argentina

Ronda de Dalt

Insòlit aspecte dels carrers de Barcelona a la mateixa hora que es disputava, al Nou Sardenya, el partit de futbol entre l’equip local, l’Europa i La Pobla de Mafumet. Aquesta ha estat la resposta de la conscienciada ciutadania a la crida del Club gracienc per omplir la graderia del seu Estadi.

Èxit total, no es pot qualificar de cap altra manera, de la motivadora campanya engegada per la Directiva escapulada i on s’ha fet evident la gran implicació de la gent de Gràcia, en particular, i la de Barcelona, en general, amb el Club Centenari. 

Per facilitar l’assistència de tothom, el Club havia canviat els horaris dels partits de futbol base i havia suspès qualsevol activitat paral•lela per evitar la dispersió i/o la fragmentació de la seva parròquia. 

Una encertada decisió que ha contribuït, i de quina manera, a l’immillorable aspecte del que ha gaudit el Nou Sardenya en un dels partits més transcendents dels darrers 10 anys. Tot el futbol base: jugadors, familiars, amics i amics dels amics, ningú no ha faltat a la cita i han deixat molt clara quina és la seva relació amb el Club que els acull. 

És tanta, en quantitat i qualitat, la interacció entre els diferents estaments del Club, que no es podria entendre els uns sense els altres. 

Aquesta és, sense cap mena de dubte, una de les claus que fa i farà que l’Europa disposi del potencial necessari per assolir reptes que per a altres són inimaginables, alhora, inconqueribles.