diumenge, 13 d’octubre del 2013

Maleït CE Europa 
No els hi perdonaré mai 

Estic molt indignat, terriblement cabrejat amb els responsables del CE Europa. Ara que les aigües sembla que tornaven al seu lloc i la pau es preveia com una reconfortant possibilitat, quatre brètols ho han tornat a esgarrar. A quina ment privilegiada se li acut programar un partit de futbol de benjamins entre el CE Europa i el FC Barcelona el mateix dia i a la mateixa hora que la convocatòria nacionalista espanyola a la Plaça de Catalunya? Es pot ser incompetent o, senzillament, al•legar ignorància, ambdues excuses serien perfectament acceptables, però coneixent la cúpula esportiva del club gracienc i la mala llet que destil•len, no tinc cap dubte de la intencionalitat de l’acció. El CE Europa, un cop més, ha actuat amb premeditació i traïdoria mostrant una extrema pertorbació digna de persones, per anomenar-les d’alguna manera, al llindar de la infàmia. No els hi perdonaré mai. 

El resultat del greuge ha estat, com era previsible, d’una immoralitat extrema. El camp de l’Àliga s’ha omplert, com poques vegades, per veure el partit i, en conseqüència, ha restat assistència a la convocatòria patriòtica de la Plaça de Catalunya. Una vergonya que no s’hauria d’haver produït mai i de la que el CE Europa n’és objectivament responsable. Aquesta perversa estratègia ha aconseguit el seu objectiu i ha fet que el número de manifestants no passés dels trenta mil, omplint només la zona on els coloms habitualment mengen besses i sense haver de tallar el tràfic dels carrers adjacents. Un dolorós fracàs que no els hi perdonaré mai. 

Espero, pel bé de tothom i perquè no hagi d’inflar les xifres d’assistència, que l’Ambaixada espanyola, perdó, la delegació del govern espanyol a Catalunya en prengui bona nota i adopti les mesures oportunes per la convocatòria del proper any, amb el supòsit, és clar, de que encara es celebri a Barcelona la festa nacional d’Espanya. I en aquesta línia s’hauria de prohibir la programació de qualsevol acte paral•lel que resti assistència a la participació de l’acte. No val a badar. No anem bé si al poble se’l deixa triar entre dues opcions que li puguin crear dubtes i l’obliguin a decidir a quin acte assistiran. Desprès passen coses tan desagradables com que els Manolos (bons amics, per cert), en el mateix escenari i fa només un parell de setmanes, tinguin més audiència que l’ aconseguida pel nacionalisme espanyol en el que, suposadament, havia de ser el seu gran dia i on s’ho jugava tot. Una vergonya! Ara si, ara està molt clar que s’ha d’evitar la celebració de la consulta. A la vista del referèndum fet al carrer i les abismals diferències d’assistència, no hi ha res a fer. Cridem tots ben fort: la consulta pel dret a decidir és inconstitucional. Mentre no es voti encara queda alguna opció. 

I, de tot aquest desgavell, el CE Europa n’ha estat un actiu col•laborador. No els hi perdonaré mai.