dimarts, 31 de març del 2009

Treu-te la tovallola dels ulls

Un senyor jueu d’edat avançada es casa amb una dona més jove. Estan molt enamorats, però, faci el que faci el marit sexualment, la dona no arriba mai a l’orgasme. Com que una dona jueva té dret al plaer sexual, decideixen consultar-ho al rabí. El rabí escolta la seva història, s’acaricia la barba i els suggereix el següent:

-Contracteu un home jove i atractiu. Mentre feu l’amor, digueu al noi que faci onejar una tovallola per sobre vostre. Això estimularà la imaginació de l’esposa i li hauria d’acabar provocant un orgasme.

Marxen cap a casa i segueixen el consell del rabí. Contracten un noi molt ben plantat que fa onejar una tovallola per sobre seu mentre fan l’amor. No serveix de res i la dona continua insatisfeta.
Perplexos, se’n tornen a veure al rabí.

-D’acord –diu el rabí al marit-, intentem-ho a l’inrevés. Que el noi faci l’amor a la seva dona i vostè fa onejar la tovallola per sobre seu.

Un cop més, segueixen el consell del rabí.
El noi es fica al llit amb la dona i el marit fa onejar la tovallola. El noi s’hi posa amb un gran entusiasme i ben aviat la dona té un orgasme tan enorme que els crits fan tremolar l’habitació.
El marit somriu, es mira el noi i li diu triomfalment:

-Veus?, així és com es fa onejar una tovallola!