diumenge, 29 de març del 2009

A, B, C, D,...maaaambo!
Juvenils CE Europa


Bons resultats dels juvenils de l’Europa en una jornada, a priori, molt complicada i on s’han tret dos victòries a casa, les del B i D i dos empats a domicili, les de l’A i C.

L’empat del Juvenil A amb la Grama el deixa amb totes les opcions de mantenir la categoria i em consta que esmerçaran tots els esforços per aconseguir-ho. Fins el darrer alè, fins l’últim minut es deixaran la pell en l’ intent i aquesta actitud, a la força, ha de tenir premi.

La clara victòria del Juvenil B, davant el Manlleu, ha retornat la confiança a l’equip que poc a poc va aconseguint sortir del pou i ocupar el lloc que realment es mereix per qualitat i treball. Els resultats van arribant i cada cop es veu amb més optimisme el futur immediat. Caldrà mantenir la tensió fins el darrer minut del darrer partit i no caure en el desànim ni en la complaença.

El Juvenil C ha aconseguit un empat “in extremis”, amb l’Anguera , desprès d’anar perdent per un injust 2 a 0. Un resultat que, no sent excel·lent, el permet seguir, en solitari, l’estela del líder que la propera setmana visitarà el Nou Sardenya. Mentre hi ha vida hi ha esperança i aquest equip i els seus tècnics no són dels que acostumen a llençar la tovallola. Les inèrcies i les tendències són reversibles, tot està subjecte a canvi i res és per sempre. Cal estar molt a prop per a quan això passi, aprofitar-ho. I el Juvenil C ho estarà, no en tinc cap dubte.

A l’Àliga, el Juvenil D s’ha desfet amb molta facilitat del Catalònia i segueix posant pressió a un líder que comença a mostrar signes de debilitat. En poques jornades, el que semblava impossible fins fa molt poc, pot acabar passant. L’excés de confiança primer i el nerviosisme desprès, poden ser enemics imbatibles per a un equip mentalment fràgil i que va acumulant plom a les botes. Un líder circumstancial que sap, de ben segur, que acabarà sent atrapat per l’Europa i això pesa molt.

Cada cop més a prop, cada cop més amunt, cada cop millor!