dilluns, 22 de setembre del 2008

L’ huracà i les angines
Europa C 4 – Sant Gabriel B 2

O de com despertar-se tard per acabar guanyant un partit que al descans es perdia per un inesperat 0 a 2. Ha de ser molt complicat jugar, en menys de 24 hores, contra el Barça i el Sangra respectivament, dos partits amb l’exigència i el desgast que això representa i fer-ho a un alt nivell durant els 180 minuts. Un partit, el d’ahir, que començava a les 9 del matí amb el xiulet de l’àrbitre però que per a l’Europa ho va fer 50 minuts més tard. No va ser fins desprès del descans que l’equip local va despertar de la seva letargia per aixecar un partit que els afeccionats del Sangra donaven per sentenciat amb ostensibles mostres d’eufòria mentre feien la cervesa de l’intermedi. No és que la primera part fos clarament dominada per l’equip visitant, però si que varen estar més desperts a l’hora d’aprofitar les poques ocasions de que disposaren, penalti inclòs. La segona part es va girar com un mitjó i va ser l’Europa el clar dominador del joc en totes les seves línies, domini que es va traduir, aquest cop sí, en gols. Els escapulats van passar com una tempesta tropical per damunt d’un Sangra que no va trobar aixopluc ni tan sols un trist paraigua per cobrir-se. La mullena dels nens i el seu naufragi va acabar per constipar a uns pares i familiars que van venir al Nou Sardenya poc abrigats. Tenir la boca oberta durant molta estona pot provocar molèsties de gola i fins i tot angines. Els hi desitjo sincerament, un ràpid restabliment.