diumenge, 9 de febrer del 2014

Pilotes fora 

Ens diu Pere Navarro, que cada dia destil•la perles: -"Si el PSC desapareix, CiU o ERC estaran molt satisfets" 

Permeteu-me que discrepi, una vegada més, de la falsa perspectiva a la que el dirigent socialista ens té acostumats. Si el PSC desapareix, senyor Navarro, li garanteixo que ni CiU ni ERC estaran molt satisfets, tal i com vostè imprudent i ignorantment afirma. Qui realment estarà satisfet, perquè així ho està treballant sense desànim, és vostè senyor Navarro. Ningú més que vostè i els que són com vostè seran, i de fet són, els únics responsables de la liquació del PSC i de la seva, més que probable desaparició. 

No pot atribuir a d’altres el que només és mèrit seu i de tots aquells que, des de fa temps, han decidit que el PSC és una anomalia en l’encaix espanyol i que amb el PSOE ja n’hi ha prou. Són vostès, els que, amb l’excusa d’un federalisme impossible, basteixen una coartada que els hi va prou bé per dur a terme la seva “solució final”: la desaparició d’un partit històric que ha aixoplugat moltes sensibilitats i il•lusions i ara es veu abocat al desastre. Tot i tot, gràcies a vostè i a gent com vostè que obrirà cava quan l’objectiu s’aconsegueixi. 

Ni CiU, ni ERC, ni Iniciativa, ni la mare que els va parir. Només Pere Navarro i els de la seva corda seran extremadament feliços i comptaran, com no, amb l’etern agraïment de Ferraz i l’esperit de la cinquena columna. Com a mínim sigui honest senyor Navarro, ja sé que és molt demanar, i no tiri pilotes fora amb declaracions que ja no es creu ningú.