divendres, 28 de juny del 2013

Poltergeist


Rajoy: “Queden moments difícils però hi ha llum al final del camí, toca perseverar i no desanimar-se” Maria Dolores de Cospedal recorda als independentistes que “la recuperació de la crisi “l'aconseguirem tots i entre tots” 

Doncs mira Dolores, no m’ho crec. Tots? No m’ho crec. Amb 600.000 euros extres (no de sou) que vas cobrar del teu Partit en tres anys no em crec que estiguis en crisi. Ni en crisi econòmica, ni en crisi de valors perquè no n’has tingut mai. I si no estàs en crisi, per molt que t’esforcis no pots sortir de la crisi, oi que ho entens? No cal ser un set ciències per lligar caps. 

Entre tots? Encara m’ho crec menys. El que farem entre tots és seguir-te pagant l’exorbitant sou que cobres (no que guanyes), les despeses innecessàries i els capritxets de dóna aristocràtica i acomodada perquè segueixis mirant-te la crisi des del teu privilegiat observatori. 

I pel que fa al visionari Rajoy, ves que la llum que veu al final del camí no sigui la de Poltergeist. Un final del camí ple de cadàvers que surten a la superfície quan remou la terra per fer-se la piscina. Quina parella de cínics i vividors. El refotut del cas és que no són els únics.