dissabte, 15 de juny del 2013

El Sr. de Bode no menteix 

Ja està! Això ja ho tenim. La plantilla del Primer Equip del CE Europa per la Temporada vinent ja està tancada. Ens haurem de felicitar, un any més, per la presencia d’una gran majoria de jugadors fets a la casa i que reforcen el discurs de Club que cuida la base i que està estretament lligat a una Vila que se sent incondicionalment identificada amb les seves maniobres. 

Un any més i van...El CE Europa tradueix a fets allò que explica des de l’Escola i que forma part de les seves essències més profundes i de la seva particular i admirada manera de ser. El CE Europa és un referent mundial per la seva coherència, ètica i sensibilitat. Admirat per propis i estranys ha esdevingut un veritable model de com s’han de fer les coses i un mirall on s’emmirallen tots aquells que, en un moment o altre de la seva vida, volen fer allò correcte. 

Ho deia el mateix President del Club l’11 de març de 2009: 

Quina és ara la seva prioritat com a president Sr de Bode? 

"Tenim un futur molt esperançador perquè estan pujant de la base jugadors amb molta qualitat futbolística i humana. Volem incorporar una gran part de jugadors al primer equip. Aquest ha de ser el futur".

Aquestes declaracions són d’ara fa 4 anys i, com era de preveure venint de la màxima autoritat del Club, s’han convertit en una esplèndida i satisfactòria realitat. Ja ningú, ningú, podrà tornar a dir que el CE Europa no creu en la seva meritosa Escola ni en el seu nodrit futbol base. Ningú, ningú, podrà tornar amb la cantarella de que només serveixen per fer diners i mantenir la solvència econòmica del Club. Ningú, si és que no vol caure en el ridícul, podrà acusar a la Direcció del Club de fer tot el contrari del que prediquen amb el seu honest discurs. 

I si voleu més proves: l’Europa B està format només per nois que han jugat a l’Europa i a ningú se li passa pel cap que això pugui o hagi de canviar. Ho teniu tots clar?