dimecres, 16 de juliol del 2008

Preludi, prelusió, obertura, començament, introducció

GRUP 3 PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL

A l’espera de la confirmació definitiva i obviant els canvis d’última hora, el grup tercer de Primera Juvenil estarà format per:

CATALÒNIA UB “B”

PB ANGUERA “B”

SANTA EULÀLIA CF “B”

SANTS UE “B”

VILASSAR DE MAR UE “B”

MASNOU CD “A”

EUROPA CE “C”

FUNDACIÓ P CE JUPITER “B”

CE SANT GABRIEL “B”

L’HOSPITALET CE “B”

UNI.BELLVITGE UD “B”

DON BOSCO CF “A”

BARCELONETA CF “A”

MONTAÑESA “A”

LA SALUT PERE GOL “A”

TRAJANA PB SANT JUST “A”

...de moment.

Sense cap mena de dubte la propera Temporada serà la Temporada dels retrobaments i, perquè no dir-ho, una experiència molt especial i emotiva.
Serà tot un plaer coincidir novament amb equips als que he seguit durant la passada campanya, Santa Eulàlia i Europa, equips que em varen donar moltes tardes de glòria futbolística. Equips, tots dos, molt diferents en els seus conceptes i filosofia de joc, però amb un potencial extraordinari i un gran atractiu per al públic en general.
Serà estrany veure jugadors vestint camisetes diferents a les de la Temporada anterior, Barceloneta i Don Bosco enfrontant-se al seu ex-Club de tota la vida, l’Europa. Com es gestionaran les emocions, com s’ho faran els uns i els altres, com encararan i afrontaran aquest repte,...tinc ganes de veure-ho. Especialment interessant retrobar al Pere Gol amb el que vaig coincidir, ara fa dues temporades, en una espectacular i competida lliga a Segona Divisió. Curiositat per veure al Trajana de primera desprès de patir, l’any passat, l’impresentable Trajana de Segona. Espero, sincerament, que aquest equip practiqui només futbol i res tingui a veure amb les maneres i el comportament dels seus companys de Segona.
Clàssics del futbol com l’Hospitalet, el Sangra i el Catalònia hauran de donar lluentor, prestigi i qualitat a un grup, a priori excel·lent i molt il·lusionant per a l’espectador i els propis jugadors.
Veurem també al Jupiter, un altre clàssic del nostre panorama més proper i la meva especial relació amb aquest Club, amb el que la Temporada passada, vaig tenir una posició molt critica per la seva manca d’ètica i els seus plantejaments indignes en vers els seus rivals durant tota la Lliga 07/08. Plantejaments que finalment portarien, al Juvenil C, a fer un lamentable paper en el tram final de la Temporada.
La incògnita de la Montañesa, equip nou a la categoria i la de la Uni Bellvitge ens acabaran de dissenyar un escenari de luxe on la Penya Anguera i el Sants hauran de fer bo el nom i la historia que els precedeix.
Finalment el Masnou i el Vilassar ens permetran viatjar pel litoral i fer algun arròs negre ocasional que complementi i completi la nostra passió pel futbol.
S’haurà de veure. Això promet.