diumenge, 30 de març del 2008

A cada bugada perdem un llençol
Vila Olímpica 3 – Mercat Nou Magòria 2

Cada nova jornada de lliga ens deixa un equip tocat i una mica més lluny del títol. Si fa dues setmanes, abans del descans per les festes santes, va ser l’Europa el que semblava deixar-se les aspiracions d’aconseguir el campionat al seu Camp enfront de la Barceloneta, aquest cap de setmana ha estat el M9M el que, probablement, ha deixat escapar la lliga davant un Vila Olímpica que segueix fent bo el factor camp, convertint el seu feu en un bastió pràcticament inexpugnable.
En un partit molt igualat la Vila, avui, ha tingut més ofici que un M9M que no ha estat capaç, en cap moment, de dur el pes del partit ni donar la sensació de superioritat, que en principi, se li suposava.
Amb un obsequi local als primers minuts del xiulet inicial l’equip magorià s’ha avançat en el marcador, però ha estat un miratge, una il·lusió òptica que no ha durat ni 45 minuts per arribar al descans amb un 2 a 1 ja favorable a l’equip de casa.
Un inici de la segona part molt similar al de la primera ha fet que la igualtat tornes al marcador i amb un 2 a 2 s’obria tot un ventall de possibilitats i incerteses que la Vila ha sigut capaç de gestionar millor que no pas l’equip visitant. Curiosament l’equip més “jove” ha tingut en aquest tram del partit més taules que l’equip experimentat. La Vila ha desplegat un saber fer, una maduresa que l’ha dut a la victòria final. Una victòria molt treballada i fins i tot merescuda. El M9M ha estat una mica descentrat i allunyat mentalment del seu objectiu i semblava, en els moments decisius del match, com si aquest partit no fos tot l’important que pot arribar a ser en el desenllaç de la lliga. Tots els punts d’aquí al final per als equips que estan en lluita per al títol són bàsics i potser, definitius.
De totes maneres i davant l’extraordinària exigència d’aquest final de lliga, amb partits molt complicats per a tots els equips, ens deixa una porta oberta a qualsevol resultat. Res encara està decidit i el mateix M9M té el proper cap de setmana un enfrontament directe amb el Jupiter on es pot reivindicar novament com a aspirant al títol i corregir l’entrebanc d’aquest diumenge.
Setmana a setmana anirem fent bugada, que es el que toca per a tenir la roba neta i la lliga més clara. Setmana a setmana ens acostem al final amb una emoció extraordinària. Quin llençol es perdrà la propera jornada?