dilluns, 7 de gener del 2013

Trets de rei 

Ara resulta que la Fiscalia de l’Audiència Nacional veu indicis de delicte contra la Corona en el darrer programa de 'Bestiari il•lustrat' on un convidat simulava, insisteix-ho, simulava, disparar contra el rei. 

Doncs ves per on, jo, al marge del cas Urdangarin, veig clars indicis de delicte en les paraules de Juan Carlos I qüestionant la democràcia i el dret irrenunciable d’un poble a decidir el seu futur.

Juan Carlos I, un rei escollit per un dictador i que no participa dels mecanismes de la democràcia, és a dir, que n’està totalment al marge, es veu amb el dret de renyar a aquells que si que hi participen i en fan d’ella el patró de la seva conducta. Quina barra! 

No sé on anirem a parar en una societat on es castiga la simulació per damunt dels fets reals com la de disparar, insisteix-ho, disparar realment contra un esser viu (elefant en aquest cas) per pur divertiment amb premeditació i traïdoria. 

Jair Domínguez pot anar a la presó per simular disparar contra un rei subsidiari d’un dictador i, per contra, aquest rei pot matar elefants i posar en dubte la democràcia i els demòcrates i sortir-ne indemne. 

Puta misèria!