dijous, 24 de gener del 2013

Amb mesura 

He tingut accés, gràcies a una filtració del despatx de detectius KMM, a les 12 mesures que el Govern espanyol vol aplicar, amb caràcter d’urgència, per frenar el procés sobiranista català. El document, encara amb algun serrell per definir, ens il•lustra de per on aniran les coses a partir d’ara i de la ferma voluntat de l’executiu espanyol d’avortar de soca-rel qualsevol aventura independentista. 
Són aquestes: 

1- Invocar el “espíritu de Juanito” 

2- Penjar banderes espanyoles en tots i cadascun dels edificis de Barcelona, de manera que tota la façana quedi coberta amb la “rojigualda” i que a l’entrar o sortir de casa (o a l’abocar-se al balcó) un s’impregni del “sentimiento nacional” 

3- Promulgar un decret llei que obligui al Barça a vestir de blanc. 

4- Reobrir les places de toros i que a les Arenes s’hi tornin a fer “corridas”. S’autoritza, però, que els “maestros” puguin vestir de Mango, Desigual o Pull & Bear. 

5- L’excomunió per a tot aquell/a que persisteixi a parlar en català i, en conseqüència, que pugui ser desposseït de totes les seves pertinences i passin a ser propietat de l’Estat. 

6- Desviar l’Ebre perquè no trepitgi territori català i no es facin angules al Delta. 

7- Esborrar del registre civil a tots els que no espanyolitzin el seu nom en un termini no superior a trenta dies.

8- Programar al TNC i al Teatre Lliure les obres completes de Boadella. 

9- Nomenar cap “in pectore” de la Corporació Catalana de Radio i Televisió a Jiménez Losantos i fer de Fernando Savater, l’home del temps. 

10- Emetre un decret on s’exigeixi que tot el paper higiènic que s’utilitzi en territori català dugui impresa l’estelada. 

11- Canviar el nom dels carrers i canviar els carrers de lloc per desorientar, una mica més, al personal. 

12- Ampliar l’aeroport del Prat de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó fins que no quedi rastre de ciutats, pobles o cases.