diumenge, 2 de desembre del 2012

Ens duran a la misèria 

Duran crida Unió a “no deixar-se arrossegar més” per l’ independentisme. 

I en lògica conseqüència UDC hauria d’abandonar immediatament la coalició amb CDC. S’hauria de declarar obertament espanyolista i deixar d’enganyar als ciutadans que, perplexos, no surten del seu astorament. Duran té la síndrome d’Estocolm. Fa massa temps que està en contacte amb Madrid i l’han abduït, li han fet un rentat de cervell que l’ha convertit en un còmode esclau que renega obstinadament dels principis bàsics de la pròpia identitat. Duran és un cas perdut per a la causa i no hi ha cap mena de possibilitat de recuperar el seu esperit corcat per la propaganda colonial, ni reconduir la seva deriva unionista. Sempre he pensat que el veritable problema de Mas, no era Madrid, ni el PP, ni els atacs de la premsa groga, el problema de Mas és el propi Duran i així els hi llueix el pèl. Duran és un quintacolumnista amb la lliçó ben apresa i no cedirà fins desmuntar CiU des de dins que és, de llarg, des d’on millor se la pot desmuntar. 

“Hem deixat orfes centenars de milers de catalanistes no independentistes” diu Duran

Em pot explicar que collons és un catalanista no independentista? Potser millor que no m’ho expliqui per no embolicar la troca i, a més, segur que no ho entendria. 

“Hem d’evitar la divisió del país entre unionistes i independentistes” 

Com diu? Això si què és fàcil senyor Duran, deixi d’invocar l’ unionisme com a la única via possible i accepti que hi ha una gran majoria que no és com vostè, que no sent vergonya del seu país, ni dels seus orígens i que vol una realitat de sobirania plena sense esclaus que l’abarateixin i, en el pitjor dels casos, se la venguin per trenta monedes d’or.