dissabte, 31 de desembre del 2011

Dagoll Dagom i el CE Europa
El desenllaç
.........

Pep Gràcia: I jo que hi pinto?

Marta Soro: Ens agradaria, per no donar motius de controvèrsia, fer-ho més neutre. No utilitzar ni Barça, ni Espanyol, per no ferir sensibilitats i basar-ho en una alternativa vàlida i creïble. I aquí és on intervens tu. Me’n recordat que havies estat a l’Europa i que la teva experiència ens podria servir. T’he sentit dir un munt de vegades que el futbol base de l’Europa és un dels millors del país i on es prediquen uns valors força civilitzats. L’Europa, per altra banda, és un Club prou conegut, però alhora prou desconegut, per no aixecar ampolles i crec que seria ben acceptat per tothom.

PG: Ben vist.

MS: Al Bozzo l’idea no li sembla del tot desgavellada i si li plantegem un bon esquelet, està disposat a estudiar-ho. És més, hem sondejat al Guinovart i està convençut que la cosa pot funcionar. Per altra banda, tenim contactes amb l’Espinosa i el Guix i estarien disposats a parlar.

PG: Què necessites?

MS: Informació, informació i més informació. I també detalls, anècdotes, costums, conductes, manies, tòpics,...Tot allò que se t’acudeixi i que ens pugui servir per acolorir l’argument.

PG: Quan comencem?

MS: Ens hi hauríem de posar immediatament passat festes. No podem deixar...

Just en aquest moment em vaig despertar.