dimecres, 28 de desembre del 2011

No em fotis la llengua

La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, reclama una TV3 també en castellà que mostri "la pluralitat del país, no només la part que vol ser independent"

I perquè no també en àrab o xinés? Si tenim en compte la gran quantitat de persones d’aquests orígens que resideixen a Catalunya no hauríem de posa’ls-hi barreres a una televisió en la seva llengua, i més quan queda clar, que ells no en tenen cap, cosa que no passa amb els de parla castellana que si que tenen la TV1, la TV2, Telecinco, Antena 3, Canal plus, Tele Taxi, la sexta, la sèptima, la octava, la novena, la 10,...

Això no s’acabarà mai mentre persisteixi la trampa del bilingüisme. El discurs, la intoxicació i la perversió que Catalunya és un país amb dues llengües oficials. Catalunya només ha de tenir una llengua oficial que és la llengua pròpia del país. Totes les altres són sobrevingudes. La realitat del país que reclama la senyora Camacho no és una altra que la d’una llengua, la castellana, que ha estat imposada per la força de les armes, els interessos econòmics i demogràfics i la persistent conducta genocida d’Espanya. Catalunya només té una llengua vehicular i aquesta és el català i només el català. Tots els països tenen una llengua que els vertebra i així ho entenen fins i tot a Espanya amb el castellà. Perquè nosaltres hem de ser diferents? Un país, una llengua. Encara que en el seu si se’n parlin 135.