dimecres, 29 de desembre del 2010

El decàleg

Aquests són els deu punts essencials que hauran de guiar el futur del CE Europa si surto escollit President.

1.- Declaració institucional: el CE Europa farà una declaració oficial de posicionament, com a Club històric arrelat al país, en la que es manifestarà favorable a la Independència de Catalunya.

2.- No hi haurà cap directiu, empleat, entrenador o delegat, amb més d’un any d’estada a Catalunya, que no parli el català. Serà condició indispensable parlar la llengua del país de naixement o d’acollida per poder exercir un càrrec (remunerat o no) dins del Club. El CE Europa s’ha de significar enèrgicament contra la discriminació i serà bel•ligerant amb els que discriminin la llengua catalana.

3.- La Junta Directiva del CE Europa estarà formada per 12 membres: 6 dones i 6 homes. Tots ells sense cap fill/a o familiar vinculat al Club. Els membres seran escollits per la seva vàlua i ratificats per l’Assemblea.

4.- Es nomenarà un Director General i un Director Esportiu (remunerats) sota les ordres directes del President i la seva Junta Directiva. El Director Esportiu assumirà tots els aspectes purament esportius del Club i el Director General, tots els altres, amb especial atenció a la generació de recursos.

5.- El Primer Equip estarà format, en un període no superior a tres anys, per un 95% de jugadors provinents del seu futbol base i el seu entrenador també haurà estat format en les categories inferiors. El Primer Equip del CE Europa es nodrirà de la seva pedrera, tant pel que fa a jugadors com a entrenadors.

6.- Tots els entrenadors del futbol base seran de categoria contrastada i rebran les compensacions econòmiques d’acord a la seva vàlua. És de vital importància, per a la formació de base, comptar amb les persones més ben preparades i capaces.

7.- Es dotarà als òrgans de comunicació del Club dels mitjans materials i humans que li corresponen d’acord amb la seva transcendental tasca.

8.- La Comissió Esportiva vetllarà pel bon funcionament esportiu del Club, plantejarà propostes, estratègies i corregirà, en el seu cas, les desviacions que es produeixin.

9.- L’Escola potenciarà la qualitat en detriment de la quantitat. L’Escola del CE Europa haurà d’esdevenir un referent per la qualitat de les seves propostes i resultats i no per les llargues llistes d’espera.

10.- Es facilitaran els mitjans i es crearan els conductes necessaris perquè la veu de tots i cadascun dels integrants del CE Europa es pugui fer sentir i arribi al lloc on hagi d’arribar.

Gràcia, 28.12.10

2 comentaris:

Anònim ha dit...

PEP PRESIDENT!

Fran ha dit...

en tindre que fer soci per donar-te el meu vot. PEP president!!!!