dijous, 29 d’agost del 2013

Sé i no sé
Aquesta és la qüestió (o una d’elles) 

No sé si la Super Copa d’Espanya és un títol dels anomenats importants. En canvi si sé que el Barça l’ha tornat a guanyar. 

No sé si els equips que la juguen són els millors equips del moment. En canvi si sé que, a la d’ahir, el Madrid no hi era. 

No sé si el Barça es mereixia guanyar-la. En canvi si sé que és l’únic equip que va voler jugar a futbol. 

No sé si Victor Valdés va ser el millor jugador del Barça. En canvi si sé que l’àrbitre va ser el millor aliat de l’Atletico. 

No sé si un jugador que comet 8 faltes en un partit no es mereix, com a mínim, una targeta groga. Si sé, per contra, que amb “jugadors” d’aquesta mena el futbol com a espectacle és mort.


No sé si Godin sap que fer amb una pilota als peus. En canvi si sé, perquè ho he vist, amb quina brutalitat trepitja el futbol i les esquenes del rival. 

No sé si Simeone és un bon entrenador de futbol. En canvi si sé que, amb ell, els partits no són gens divertits. 

No sé si hi ha dos tipus de futbol. En canvi si sé que quan pago per veure un espectacle de futbol vull veure exactament això: un espectacle de futbol; i no un combat de boxa. 

No sé si els àrbitres de futbol estan per vetllar i afavorir l’espectacle futbolístic. En canvi si sé que són, sovint, còmplices actius del seu inexorable declivi.