dissabte, 31 d’agost del 2013

Els segadors són el diable 

Més aviat que tard, havia de passar. Poc a poc es van resolent les incògnites que tant i tant han trasbalsat la parròquia espanyola i els ha neguitejat fins a extrems inquietants. La dedicació plena, els mitjans il•limitats i el mandat diví han donat els seus fruits. La veritat, finalment, va veient la llum. El misteri s’ha desvetllat! 

Ara estem en condicions d’afirmar que la música de “Els Segadors”, l’himne oficial de Catalunya, té el seu origen en una melodia jueva, de fet, és un plagi d’una antiga i popular cançó semita. Els catalans, com ja va intuí Espriu, són deutors del poble d’Israel i es senten estretament lligats al seu passat, el seu present i, perquè no, al seu futur. 

La lletra? La lletra de “Els Segadors” és inequívocament maçona. En ella s’hi troba tota la simbologia radicalment polisèmia característica d’aquest dogma i les claus bàsiques per assolir els preceptius valors de saviesa, força i bellesa. La lletra de “Els Segadors” és un manual d’instruccions, alhora una exaltació, per a tots aquells que, més enllà del corrent majoritari i la uniformitat, cerquen el progrés del coneixement i la llibertat de pensament. La pertinença al grup, la defensa del territori i la implementació de la justícia, són trets d’una manifesta essència maçònica i que basteixen el text d’un contingut inequívoc. 

La inspiració? L’objectiu de “Els Segadors” no és un altre que la revolta d’inspiració comunista i, amb ella, la caiguda d’un règim obsolet i d’un model de govern anacrònic. La falç, com a eina preeminent dels segadors, és una meridiana declaració d’intencions de l’origen, la ideologia i la finalitat que es persegueix. 

Això ja ho tenim. Hem triangulat i tot encaixa. Jueu, maçònic i comunista. “Els Segadors” és l’himne nacional d’un país diabòlic i caldrà reunir totes les forces del bé, amb l’ajuda de Déu, per combatre aquesta cancerígena perversió.