dimarts, 6 d’agost del 2013

Mourinho tenia raó 

Decebut és poc. No puc treure’m del cap que tots aquests anys he viscut enganyat. He comés un error imperdonable que serà difícil de redimir. Com he pogut dubtar de tot allò que deia la premsa groga del madridisme en defensa de Mourinho? 

Ara ho tinc clar. La meva ceguesa no té mida. La caverna tenia raó en els seus plantejaments i en la dissecció del tècnic portuguès: Mourinho és un home valent, culte, assenyat, ben informat, ètic, ponderat, equànime, respectuós i, com s’acaba de demostrar amb les darreres declaracions referides al seu passat madridista, sempre té raó.

La cosa promet. Demano disculpes públicament i em comprometo ha estar atent, d’ara endavant, a tot allò que surti de la boca del millor entrenador que ha passat per Madrid i que mai, mai, menteix. 

Demano, des de la distància i el penediment, que el madridisme no renegui del que ha estat durant tres excitants anys el seu oracle, la reencarnació de Déu a la terra i el profeta que els havia de guiar fins les mateixes portes del Paradís.