dissabte, 17 d’agost del 2013

Quin cul si tingués bon cervell! 

Que Boadella ensenyi el cul, no és nou. De fet, posar el cul, és el que sempre ha fet per aconseguir els favors de Madrid i estar prop del poder, dels seus diners i beneficiar-se de la seva influència. 

Un bufó no és res sense una corona que li rigui les gràcies. Ho té clar Boadella i, com bon cuc, sempre troba el compostatge més sucós. Boadella no es pot permetre el luxe de passar desapercebut i de que ningú parli d’ell (no de les seves obres) i ara feia massa temps que havia caigut en l’oblit. 

Boadella té el cul pelat en saber agitar els baixos instints i fer saltar els ressorts més primaris de tots aquells que, com ell, esmorzen ressentiment, dinen manca d’autoestima, berenen odi i sopen mala llet. 

Boadella podrà seguir ensenyant el cul allà on vulgui: en mig d’una estrella, al centre de la Plaça de Catalunya o al cim del penyal de Gibraltar. Només serà un cul que caga merda i que, això si, és més rellevant que el cervell del seu propietari: un incompetent, irrellevant, anodí i avorridíssim ”autor” teatral.