dimecres, 4 de gener del 2012

Collons de neteja!

Hi ha aquell dia en el que, no saps ben bé perquè, t’entra la dèria d’endreçar. Ataques un paper mal desat, continues per un calaix i acabes desmuntant l’armari. A força de remenar comença a surar un passat que ja tenies mig oblidat. Així va ser com em vaig trobar un pamflet del temps de les eleccions a la presidència del CE Europa d’ara fa 5 anys. Un díptic on la candidatura de Guillaume de Bode, de la que jo en formava part, exposava el seu programa electoral, les promeses que feia als socis i el seu compromís per dur-les a terme. És absolutament demolidora la perspectiva que t’aporta el pas del temps. La crueltat d’una realitat feta a cops d’incompliments i oblits. Voleu saber de que us parlo?

Sota el missatge: El projecte que suma, la candidatura prometia:

Màximes categories per a tots els equips. No només no s’ha aconseguit, sinó que el Juvenil A va perdre la Divisió d’Honor.

El Primer Equip ha de pujar a 2a. B. Cinc anys desprès segueix a Tercera.

Sanejament, reforma i millora del Camp de l’Àliga i Creueta del Coll. L’Àliga segueix amb les millores pendents i la Creueta del Coll ja no pertany al Club.

Més serveis sense incrementar quotes. Pendent. Cap comentari.

Crear una grada jove. Sense notícies.

Activitats socials per a les penyes. Sense comentaris.

Organització de l’EUROBUS per seguir l’Europa arreu. Cap notícia. Projecte aparcat.

Projecció de l’Europa a la ciutat. ??? Ningú sap que significa.

Reeditar la revista “Sempre Endavant”. Aconseguit!!! Encara que en una versió força més modesta (l'Escapulat)

Crear la figura del Síndic del soci. Cap notícia. No sap, no contesta.

Obrir un local social dins o prop del Nou Sardenya. Cap noticia.

Botiga de l’Europa per tenir tot el material esportiu a millor preu. Cap noticia.

En 5 anys, només s’ha aconseguit una sola de les promeses formulades en campanya i que, és de suposar, varen fer que la candidatura del sr. De Bode, de la que jo en formava part, guanyés les eleccions. No descarto que 4 anys sigui poc temps per a desenvolupar un programa tan complex i ambiciós. Potser per això, la nova junta que ha gaudit de la confiança renovada dels socis, disposarà de sis anys més per a rematar la feina. Aquest cop la sort els ha somrigut i el fet de no haver tingut que passar per una comtessa electoral els ha estalviat el comprometedor díptic amb les promeses de rigor i, en conseqüència, no hi haurà ni oblit, ni incompliment.

És el que té remenar els papers. Collons de neteja!