diumenge, 20 de novembre del 2011

L’abstencionisme ho podria canviar tot

Què democràticament no es poden canviar les coses? I un rave! Doncs mira, si el 40% d’abstencionistes, hagués optat per emetre el seu vot a favor d’una opció independentista, ara, vull dir demà, tindríem un Parlament sobiranista, amb una ampla i incontestable majoria sobiranista. Un Parlament democràtic i legitimat que podria escometre el camí cap a la independència amb un ample suport popular. Amb el 40% d’abstencionistes emetent el seu vot, el proper any podríem ser un nou estat independent dins el marc internacional i on, millor o pitjor, les coses les decidiríem des de casa. La crisi, cas de persistir, seria nostra i nosaltres la podríem gestionar de la manera que creguéssim més oportú. Sense interferències, emprant els nostres recursos, tots els recursos, que ara no tenim. El 40% d’abstencionistes votant per la independència seria un fet determinant per a canviar radicalment les coses. Potser, aleshores, es podria capgirar el desengany i donar un tomb definitiu a la nostra sòrdida realitat.

2 comentaris:

e-mail ha dit...

I jo dic que.......... iniciant l'argumentació, amb un si condicional, no es construieix cap pais per que et pases tota la vida posants els si...per devant.

son of belvedere ha dit...

No és un si condicional, és un si condicionant. Un si condicionat per una incorrecta lectura de la conveniència. D'allò que cal fer per sortir del pou on no hauríem d'estar.