diumenge, 4 d’octubre del 2015

Interpretant les matemàtiques

Els visionaris, il·luminats i ingenus de ICV (de vocació dependents) tenen els pebrots de reclamar a la CUP que deixi de marejar la perdiu amb la formació del nou Govern i es posi a treballar per implementar la llei de pobresa energètica (per exemple) que tanta falta fa a la gent més necessitada del país. I això com es fa ara? Sóc jo l'únic que recorda que aquesta llei ja va ser aprovada pel Parlament de Catalunya i tombada pel Govern espanyol/TC? 

Si ICV vol que coses com aquestes es puguin fer realitat potser s'ho haurien d'haver pensat abans i, en lloc de sotmetre's a Espanya via Podemos, hauria estat més eficaç treballar per un Estat propi on accions com la que ara reclamen haurien sigut possible. 

Té delicte, i un molt de cinisme, que ICV posi ara els focus allà on prèviament s'ha encarregat de que no arribi l'electricitat. 

Primer l'Estat propi i desprès podrem fer les lleis que necessitem, no a l'inrevés. En aquest cas, l'ordre dels factors si que altera el producte. Cal que us aneu fent a la idea.