dissabte, 9 de novembre del 2013

Alguna cosa no funciona 

El govern espanyol necessita 4 mesos per certificar que Guadalajara no té costa. Espanya va trigar 80 anys en reconèixer els Països Baixos. Espanya, el govern espanyol, encara és hora de que reconegui a Kosovo.

A la vista de les serioses dificultats que té Espanya en reconèixer la realitat, convindreu amb mi que, més que un problema polític, es tracta d’un dèficit cognitiu. Espanya pateix una patologia psicòtica que la inhabilita davant els fets consumats, mitjançant la negació sistemàtica d’allò que escapa a la seva primària comprensió.

Ens trobem, segons tots els indicis, davant d’un greu problema neurològic. Un problema d’anormalitat que afecta la seva capacitat d’enteniment i la col•loca en una posició d’inferioritat intel•lectual davant la comunitat internacional. 

Espanya és tan lenta en els seus reconeixements com ràpida en els seus estrangulaments. No tinc clar que la solució d’aquesta patologia sigui a base de fàrmacs o de llargues estades al camp. El que si que està clar és que alguna cosa no funciona dins del seu cap i necessita un tractament urgent, intensiu i lluny de les seves víctimes.