dimecres, 12 de setembre del 2012

Les raons dels que han perdut la raó

Veus com tenies raó Pere Navarro. Veus com la manifestació d’ahir era, única i exclusivament, per expressar el malestar contra les retallades. Veus com només era una protesta contra les polítiques del PP a Madrid i de CiU a casa nostra. Veus com, en cap cas, era una manifestació independentista com ho demostren la manca de símbols en aquest sentit. Veus com tenies raó i l’únic crit que es va sentir va ser el de: volem una Catalunya federal dins l’Estat espanyol. Veus com tenies raó.

Veus com tenies raó Jose Montilla. Veus com la manifestació d’ahir era per defensar l’Estatut retallat, perdó, aprovat per Madrid i el seu desplegament immediat. Veus com tenies raó i el que veritablement vol el poble de Catalunya és seguir formant part d’Espanya sota la tutela de l’Estatut. Veus com el clam popular de “Catalunya és Espanya, volem l’Estatut”, et donava la raó. 

Veus com tenies raó Duran i Lleida. Veus com la gent va sortir al carrer en massa per reclamar el pacte fiscal i deixar-se d’aventures de dubtosa viabilitat. Veus com tenies raó i Catalunya vol seguir negociant (o hauríem de dir pidolant?) amb Espanya fins que a les granotes els hi creixi el pèl. Veus com Catalunya no vol deixar de pactar encara que els pactes siguin amb el diable. Veus com tenies raó. 

Veus com tenies raó Alicia Sánchez. Veus com va ser una manifestació crispada. Veus com n’estava de trista la gent que desfilava Passeig de Gràcia avall. Veus com tenies raó i la societat catalana no vol ni està preparada per aventures independentistes. Veus com de preocupada estava la gent perquè el país es trenca, s’esmicola i es divideix. Veus com tenies raó i la convocatòria va ser un fracàs on només hi va assistir gent enganyada i en contra de la seva voluntat. Veus com la gran majoria dels assistents no sabia on anava i van ser manipulats per quatre eixelebrats perversos. Veus com, i ja ho havies avançat a la prèvia, el 90% dels participants eren turistes desconcertats que varen quedar atrapats per una mala gestió del trànsit. Veus com tenies raó i la gran majoria de ciutadans es va quedar a casa esperant que es convoqui una manifestació espanyolista per assistir-hi. 

Veus com tenies raó Espanya. Veus com ha quedat extremadament clar que Catalunya vol seguir menjant la merda que li aboques i rient-te les gràcies a perpetuïtat. Veus com tenies raó i el sentiment independentista va de baixa i només és qüestió de temps que s’acabi diluint. Veus com només eren quatre gats sense un autèntic suport popular. Veus com la gent, la gent amb criteri, els hi llençava aigua des dels balcons per mostrar el seu rebuig. Veus com tenies raó.