diumenge, 16 de setembre del 2012

La melancolia del Juvenil A

S’estarà plantejant seriosament la directiva del CE Europa substituir l’entrenador del Juvenil A? Ho dic perquè, coneixent el personal i els antecedents en aquest sentit, tot apunta perquè així sigui. Si la temporada passada, sent l’estrena del tècnic, s’havia de tenir una paciència obligada, aquest any, sent el segon, s’han començat a esmolar els sabres. L’excusa de la novetat, de que es va haver de fer un equip a corre-cuita, que els jugadors tenien un nivell baix,...tot això aquest any no val. L’equip és un equip que conviu des de fa molt temps, els jugadors han evolucionat i han madurat junts, l’equip es coneix sobrerament i, per si era poc, han estat campions de les lligues que han disputat en els darrers tres anys. És un equip fet, solvent i que, com s’acostuma a dir: juga sol. Així ha estat durant les darreres temporades on ha aconseguit l’èxit amb tres entrenadors diferents. Aquest cop, no valen excuses. L’equip, per la seva contrastada trajectòria, no admet cap mena de sospita sobre la seva vàlua i el seu rendiment. Tres partits, un sol empat, i a casa, és la crua realitat. Tres partits sense marcar cap gol i amb una sensació de desorientació de l’alçada d’un campanar. Però el pitjor encara està per arribar. Si la millor volta de l’entrenador actual és la primera, imagineu com serà la segona. La temporada passada ja va acabar demanant l’hora i va anar d’un pèl que no perdés la categoria. 

Estic convençut, perquè només m’haig de remetre als fets, que si l’entrenador es digués Toni Cosano, hagués fet el lamentable paper de la temporada passada i aquesta, amb l’equip que té i les expectatives que s’han aixecat al seu voltant, portés només 1 punt dels 9 possibles, insisteix-ho, si es digués Toni Cosano, estaria fent les maletes o camí de Tombuctú. Però l’entrenador del juvenil A no es diu Toni Cosano amb el que, per cert, tothom s’hi atrevia.

-Si la cosa no funciona, seré jo personalment el que el faci fora.- Em va dir el President referint-se a Angoy. Potser per això, i només per això, Angoy continuarà a l’Europa fins que Melancolia (veure Lars von Trier) toqui La Terra.