dimecres, 8 de juny del 2011

Climent
Un altre món és possible

Si el CE Europa és més gran, en valors absoluts, que ara fa quatre anys, tu, amic Climent, en tens part de culpa. No tota, evidentment, seria caure en l’exageració que tan poc t’agrada. Però no pots defugir la teva quota de responsabilitat i més, quan has participat en l’àmbit del Club que més i millor ha crescut. El Futbol Base està en un moment esplèndid i tu has estat un dels actors/autors d’aquest renaixement. Has col•laborat silenciosament, com acostumes a fer les coses, en el procés de formació d’aquesta esplèndida realitat i has aguantat torres de 5 pisos sobre les teves espatlles prodigioses. Has viscut moltes i variades tempestes que has ofegat en un modest got d’aigua i has tingut la capacitat intuïtiva de trobar sempre el camí correcte, la sortida del túnel. Equilibri, seny, disponibilitat, intel•ligència emocional,...qualitats a granel i gratuïtes per a un Europa que les ha degustat.
Has estat un home fàcil, en el sentit més ample i profund de la paraula, no la d’home, sinó la de fàcil. Sempre ho has fet tot fàcil, ho has vist fàcil i ens ho has posat fàcil. Un enorme facilitador davant del qual a un només li queda treure’s el barret.
En fi, Climent, només volia afegir-me a l’allau de missatges d’agraïment que hauràs rebut aquests dies. Estic segur que el Presi, els directius i ex-directius, els coordinadors, el personal del Club i, en general, totes aquelles persones que han pogut gaudir-te, t’hauran donat les gràcies per tot el que has fet per l’Europa. La teva tasca ha estat vocacional i altruista, però amb això de vegades, i ho sabem molt bé, no n’hi ha prou, i tu que ho vas entendre des de bon principi, ho has brodat. S’ha acabat el partit amb el regust amarg dels finals inesperats i la sensació que et mereixies la pròrroga. Has guanyat i l’Europa, l’Europa, ha tornat a perdre. Climent, company, amic, fes-me saber on penses passar els propers anys de la teva exemplar vida, quin nou projecte ajudaràs a aixecar, que ho vindré a veure perquè estic segur que s’ho valdrà. Salut i gràcies.