dilluns, 17 de maig del 2010

El CE Europa es queda sense honor

En una temporada que es preveia extremadament difícil, els pitjors pronòstics s’han acabat complint. El CE Europa ha perdut, una darrera l’altra i en un mateix cap de setmana, les dues úniques Divisions d’Honor que li quedaven. Dues Divisions d’Honor mantingudes al límit sense pràcticament recursos i defensades amb un desgast humà més enllà de lo imaginable i l’exigible. Fins el darrer moment el Club no ha estalviat esforços per intentar reconduir una situació que, venint de lluny i producte d’una desastrosa planificació, ha arribat al seu lògic i dolorós desenllaç. No per anunciada la situació es fa més tolerable o assumible, ans al contrari, la pateixes durant més temps i l’agonia es fa insuportable. Però és en els moments difícils on la vàlua de les persones es fa més evident. On es mostra l’autèntica naturalesa del que estan fets els somnis. On, havent arribat al fons de l’abisme, els colossos es conjuren per recuperar l’honor perdut. On tota temeritat està permesa sí va acompanyada per l’esperit dels que no es rendeixen, dels que no es donen ni claudiquen. Trobar el camí és el repte, la disposició és la correcta. L’honor està en joc i sobra categoria.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

La divisió s'ha perdut, però sempre es pot recuperar, seria molt pitjor haver perdut l'honor, la honestedat, les ganes de millorar,d'esforçar-se. Confiem en el treball i comencem a treballar a partir d'avui. Entusiasmem i impliquem els nois i treballem per recuperar-la. Ànims!

jjarco ha dit...

Tenim jugadors i equips que estant pujant fort, amb compromís, lluita i esforç. Jugadors que sols volen lluitar per l'Europa i que estan disposats a donar tot per que l'equip estigui sempre a d'alt. En el cas dels cadets, dels dos equips de la “generació del 95” està en les vostres mans donar l’oportunitat per a que aquests nois mantinguin la seva il•lusió i tinguin l'ocasió de tornar a portar a l'Europa a les divisions d'honor. Implicació ja la tenen, sols falta que, els que teniu responsabilitats, tècnics i directius, els hi doneu la confiança. Els seus resultats ho demostren.

son of belvedere ha dit...

L'han tingut, la tenen i la tindran. I anem més enllà dels resultats. No dubtis que el Club (les persones que en tenen responsabilitats) estan per la labor i vetllaran perquè aquesta generació (i altres) trobin el marc ideal on poder explotar les seves virtuds (que en són moltes)en el camí cap a l'excel·lència. Volem que siguin feliços i volem que ho siguin a l'Europa.