diumenge, 20 de setembre del 2015

Manipulador 

Per tothom és coneguda la noticia que el director de cinema Martin Scorsese ha fitxat Cristiano Ronaldo per la seva nova pel•lícula que portarà com a títol: “Manipulador” (!!!). Doncs bé, s’acaba de fer públic que Miquel Iceta ha estat una incorporació de darrera hora i també acompanyarà a Cristiano en el rodatge en un paper, curt però rellevant, escrit especialment per a ell. 

S’ha pogut saber, de fonts ben informades i de primera mà, què Scorsese va quedar profundament impressionat de com Miquel Iceta s’omplia la boca amb les declaracions de Margaritis Schianis, president de la Comissió Europea i marit de Mercedes Alvargonzalez, alhora secretaria del president del grup Popular, interpretant unes paraules del tot tendencioses que servien uns determinats interessos de partit i, en canvi es feia l’orni davant de les declaracions posteriors de Valdis Dombrovskis, vicepresident de la mateixa Comissió, on desmentia (i deixava en evidència) al seu company. 

La manipulació que n’ha fet Miquel Iceta d’aquest fet (i la seva llarga experiència en casos similars) ha estat definitiva per cridar l’atenció de Martin Scorsese i li ha valgut, amb tot mereixement, formar part del càsting. La pel•lícula que, s’estrenarà a EEUU, no arribarà a Europa fins que Europa deixi d’avergonyir-nos . 

No es descarta que, abans no comenci el rodatge, hi hagi noves incorporacions donada l’enorme quantitat, i també qualitat, de manipuladors que opten a un paper en aquesta pel•lícula que aspira a ser un gran èxit de taquilla. 

Nota: s’està valorant introduir algun número musical per donar ritme a la pel•lícula. Ho anirem confirmant.