dimarts, 28 de gener del 2014

Què Déu ens agafi confessats 

Perquè les cares visibles del PP, i moltes d’invisibles, temoroses de Déu, practiquen sense complexes l’egocentrisme en contra del primer manament (estimaràs Déu sobre totes les coses) del seu guia moral i el que dóna sentit a la seva existència? 

Perquè els líders del PP s’omplen la boca amb el nom de Déu per justificar els seus injustificables actes violant el segon manament (no prendràs el nom de Déu en va) del seu cap espiritual? 

Perquè un partit com el PP, un partit catòlic, apostòlic i romà fins el moll de l’os, es nega a santificar la festa de l’onze de Setembre, infringint deliberadament el tercer manament (santificaràs les festes) del decàleg del seu esser suprem? 

Perquè els membres i votants del PP, un partit profundament catòlic, estan a favor de la pena de mort i, en conseqüència, contra el cinquè manament (no mataràs) de l’Església que diuen seguir? 

Perquè un partit com el PP, obligat a la puresa per designi diví, es caracteritza per una aposta clara en favor dels actes impurs en forma de constitucions, lleis, decrets, bans i altres eufemismes per escarnir el pròxim, desatenent el sisè manament (no cometràs actes impurs) de la seva causa primera? 

Perquè els membres del PP, els seus acòlits, circumdants i familiars, tenen com a pràctica habitual el robatori i l’espoli del pròxim transgredint el setè manament (no robaràs) del dogma amb el que asseguren combregar? 

Perquè els membres del PP, un partit amb rectes conviccions religioses, no dubten a l’hora d’aixecar falsos testimonis i mentir de forma habitual, contravenint el vuitè manament (no diràs fals testimoni ni mentiràs) del Déu que diuen seguir? 

Perquè un partit tan capellaner com el PP, no només admet els pensaments i els desitjos impurs, sinó que del seu foment n’ha fet norma, desobeint el novè manament (no consentiràs pensaments ni desitjos impurs) de l’Altíssim? 

Perquè els membres i socis del PP, un partit cristianament integrista, no té cap escrúpol per apropiar-se dels bens del pròxim conculcant el desè (no desitjaràs els béns aliens) manament de les Taules de la Llei? 

Tots els manaments trepitjats per aquells que es presenten com la reserva moral d’Occident i que no tenen cap mena d’escrúpol en infringir-los segons la seva conveniència. Però quin respecte es pot esperar d’uns autèntics fills de Sodoma (quart manament: honraràs al teu pare i la teva mare)?