diumenge, 21 d’octubre del 2012

Espanya ens roba i els àrbitres també

Algú ha vist el penal assenyalat a favor del Depor i en contra del Barça? Ningú, oi? Perquè no ha existit. 

Algú ha vist l’acció mereixedora de targeta a Mascherano i que ha suposat la seva expulsió? Ningú, oi? Perquè no ha existit. 

Algú ha entès el motiu de la targeta a Messi? Ningú, oi? Perquè no ha existit cap motiu. 

Algú sap perquè l’àrbitre ha actuat de la manera que ho ha fet i ha perjudicat seriosament al Barça fins el punt de quasi fer-li perdre un partit que tenia perfectament controlat? Ningú, oi? Perquè la reiteració es converteix en hàbit i amb ell, en costum. 

Algú pot entendre l’exaltació extrema que la televisió ha fet de l’actitud del Depor, obviant la del Barça? Ningú, oi? Perquè l’actitud del Depor ha estat producte de la descarada, tendenciosa i partidista actuació arbitral. L’ajuda de l’àrbitre ha estat determinant perquè el Depor s’envalentís pensant que tot era possible i tot estava permès. L’actitud que realment cal destacar no és una altra que la del Barça que s’ha sabut refer de les injustícies arbitrals i, amb 10 homes durant pràcticament tota la segona part i venint de jugar partits internacionals amb les seves seleccions, no només ha donat la cara, sinó que ha estat capaç de dominar i de guanyar un partit en contra de la voluntat dels gàngsters que l’han arbitrat i dels estaments que ho havien planejat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

més clar, l'aigua