dilluns, 2 de novembre del 2015

Com pot ser? 

Com pot ser que la gent que ha perdut les eleccions tingui majoria al Parlament de Catalunya? 

Com pot ser que gent antidemocràtica tingui la majoria en un Parlament democràtic? 

Com pot ser que una gran democràcia com l’espanyola (i l’europea també) no puguin frenar la deriva totalitària d’una minoria que no ha guanyat les eleccions, enfront d’una gran majoria que si que les ha guanyat i en canvi està a l’oposició? 

Per quines estranyes matemàtiques el 99,9% de catalans que estan en contra de la independència no poden nomenar la presidenta del Parlament ni poden formar govern? 

Com pot ser que només 62+10 (72, setanta dos) parlamentaris vulguin exercir el mandat democràtic de les urnes en contra dels 25+16+11 (251.611, dos cents cinquanta un mil sis cents onze) parlamentaris que representen la voluntat de la gran majoria dels catalans? 

On s’ha vist que una minoria del 48% dels vots emesos estigui legitimada per governar i fer lleis enfront d’una aclaparadora majoria del 38% dels vots emesos i que això no sigui motiu d’escàndol internacional? 

Vés quina paradoxa. Encara declararan la independència i seran capaços de tenir més vots parlamentaris a favor que en contra. Quin despropòsit! 

En fi, les coses que no passin en aquest país.