diumenge, 9 d’agost del 2015

Toca, toca, toca 

Estem davant del partit decisiu, el més transcendental de la nostra història i l’hem de guanyar. Hem de fer el millor equip possible, amb els millors jugadors, amb els millors tècnics, amb els millors scouters, amb els millors preparadors físics, amb les millors estratègies i les millors tàctiques per aconseguir la victòria. Caldrà jugar bé, però no en tenim prou amb participar. L’objectiu, aquest cop sí, és fer un gol més que el rival i endur-se la copa. No ens podem plantejar el partit des de la perspectiva de l’empat que ho deixaria tot igual o des de la derrota que ens duria automàticament al pou de la Segona B. Tenim ambició, tenim voluntat, tenim la determinació i volem la victòria. Estem preparats i no defallirem. Volem jugar la Champions i ho volem fer per mèrits propis, per ètica, per estètica i, perquè no, guanyant per golejada. Volem ser cap de sèrie i tenir la tornada a casa. 

Hem de guanyar per dignitat, per fer un salt de qualitat, per competir en les millors lligues i tenir el reconeixement que ens mereixem. No volem ser millor que ningú, però tampoc volem ser menys que ningú. Ara és el moment i ara ho podem aconseguir. El nostre futur està a les nostres botes. Toca, toca, toca, toca... i, davant de porta, precisió en el remat. 

El món ens mira i totes les teles faran el partit en directe i en prime time. No ens podem permetre cap renúncia ni cap gol en pròpia porta. Aquest cop no ens torceran. Malgrat la Federació, els àrbitres, els suborns, la compra de partits i el Comitè d’injustícia esportiva, no sucumbirem. Tenim el cel a tocar i la xarxa entre cella i cella. Toca, toca, toca...i la copa, perdó, la Independència serà nostra.